banner tribe

Be your own spirit

Welkom bij het warme vuurtje van jouw Tribe

 

Jij bent een vrouw die zoekende is. Je hebt het zorgen voor de kleine kinderen achter de rug, of je voelt je niet goed in waar je nu staat in je leven, je werk, je onderneming. Je wilt een nieuwe stap, je wilt het anders, maar je weet niet hoe. Je hebt heel lang gedaan wat van je verwacht werd, om aardig en lief gevonden te worden. Je zorgde voor alles en iedereen, maar waar ben je zelf? Wie bent je eigenlijk? Wat zijn jouw passies, waar word jij blij van?

Dat wil je eigenlijk heel graag in je leven. Je eigen passies volgen, doen waar jij blij van wordt. Goed zorgen voor jezelf, in plaats van alleen maar voor de ander.

 

Deze Tribe bestaat uit mensen, voornamelijk (ondernemende) vrouwen, die willen ondernemen en leven vanuit hun natuurlijke zijn. Zichzelf laten zien, wie ze echt zijn als zichzelf. Uitgaan van hun passie en doen waar ze blij van worden. Genieten van het leven, omdat ze daar vol in staan, vanuit bewuste keuzes, niet omdat ze moeten of omdat het van ze verwacht wordt. Bewust kiezen, bewust zijn en bewust ondernemen. Live your Natural happiness. Mensen, vrouwen, die JA willen zeggen tegen zichzelf, ondanks dat het soms betekent dat ze nee zeggen tegen een ander.

 

 

© 2018 Rilana Altena

Please publish modules in offcanvas position.